Al doilea blocaj într-o singură zi, pe linia tramvaiului 41

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tramvaiele de pe linia 41 s-au blocat în jurul orei 8.00, în zona Podului Ciurel. Un nou blocaj a avut loc la ora 9.30, în zona Piaţa Presei Libere, după ce un tramvai a deraiat.

Linia de RATB 41 a fost blocată în jurul orei 8.30 când un călător a tras semnalul de alarmă. În momentul de faţă peste 10 tramvaie de pe această linie s-au oprit de pe sensul Ghencea – Piaţa Presei Libere.

UPDATE 9.00: Problema a fost rezolvată la ora 8.50. Tramvaiele au fost repuse în funcţione, conform purtătorului de cuvânt al RATB, Brânduşa Raeceanu.

„O persoană a tras semnalul de alarmă într-un tramvai 41 în dreptul Podului Ciurel, pe sensul de mers către Piaţa Presei Libere. Astfel, s-a blocat automat sistemul de frânare. Lucrătorii Regiei acţionează acum pentru deblocarea sistemului. Periodicitatea acestui mijloc de transport în comun este cam la două minute, deci sunt afectate mai multe tramvaie pe acest sens“, a declarat, pentru „Adevărul de Seară“, purtătorul de cuvânt al Regiei de Transport în Comun Bucureşti (RATB), Brânduşa Raeceanu.

Călătorii au fost preluaţi de mai multe autobuze navetă 641 introduse special.

Sute de pasageri au preferat să sară gardul care separă linia lui 41 şi să ia metroul de la staţia Crângaşi.  „Este a doua oară când se întâmplă asta în ultimele două luni. Şoferul nu a dat nicio explicaţie. A deschis uşile să iasă oameniii şi atât“, a declarat o tânără indignată de ce s-a întâmplat.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite