Bucureşti: Picturi celebre la Liciaţia de Toamnă Artmark

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a patra licitaţie organizată în acest an de Casa Artmark va avea loc la data de 15 octombrie 2009, la Hotel Marriott.

Ca şi în trecut, licitaţia din toamna acestui an, prin mulţimea şi valoarea lucrărilor care vor fi prezentate, va constitui un eveniment important pe piaţa de artă din România.

Vor fi licitate peste 100 de lucrări, unele dintre ele, de o valoare ieşită din comun. Cele opt picturi-vedetă prezente la Licitaţia de Toamnă ARTMARK sunt „Paysage du midi”, de Armand Guillaumin, „Car cu boi”, de Ştefan Luchian, „Ocean burn” de Ion Ţuculescu, „Două ghivece cu maci şi zambile” de Arthur Segal, „Culegătorii de cartofi” de Camil Ressu, „Case la Vitre” de Gheorghe Petraşcu, „Bărci la Gioggia” de Nicolae Dărăscu.

Preţuri de criză

O caracteristică a Liciaţiei de Toamnă de la Artmark o constituie  preţurile de la care va începe licitarea tablourilor, acestea situându-se sub valoarea estimativă, atribuită de experţi. Astfel, conform comunicatului trimis de organizatori, arta va fi scoasă la vânzare la preţuri de criză.

Toate lucrările pot fi văzute pe site-ul www.atrmark.ro, iar participanţii la licitaţie vor primi un catalog editat în condiţii grafice deosebite.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite