Al doilea agresor de la Liceul "Benjamin Franklin" a fost prins de poliţie, la o săptămână de la scandal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este vorba de un tânăr de 22 de ani din Bucureşti, fără ocupaţie. Alexandru Fariseu a venit la audieri însoţit de un avocat. Ca şi celălalt agresor, Marian Olteanu, el este cercetat, în stare de libertate, pentru loviri şi alte violenţe.

Săptămâna trecută, un licean în vârstă de 17 ani de la Liceul "Benjamin Franklin" a fost bătut de doi indivizi care au intrat în şcoală. Tânărul a fost lovit cu pumnii şi cu un cuţit. El a depus o plângere la poliţie în acest sens. Primul dintre agresorii care l-au lovit cu briceagul în cap pe elevul de la Liceul "Benjanmin Franklin" a fosr prins chiar în seara scandalului. Este vorba despre Marian Olteanu, un tânăr de 21 de ani din Bucureşti.


Vezi AICI întreaga poveste a scandalului de la Liceul "Benjamin Franklin".

Cei doi agresori sunt cercetaţi în stare e libertate pentru loviri sau alte violenţe. În funcţie de rezultatul medico-legal se va decide ce măsură se va lua împotriva lor.

Vezi şi: Prefectul Capitalei, referitor la copilul bătut în şcoală : „Dacă elevii şcolii ar fi avut uniforme, incidentul nu s-ar fi petrecut”

Dosarul este instrumentat de poliţişltii Secţiei 12 din Capitală.

Scandalul a început de la un schimb de replici pe care  Nicolae Anghel l-a avut cu o colegă, la ora de istorie. Supărată, aceasta şi-a chemat doi prieteni pentru a-i da o corecţie colegului. Cei doi amici cu muşchi au pătruns în clădirea liceului şi, în pauză, l-au atacat pe băiat cu cuţit.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite