Liceenii dau tonul la Street Dance

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai mare concurs de dans pentru liceeni începe mâine, de la ora 12.00 şi se va desfăşura pe durata a două zile. Cupa Liceelor la Street Dance este, probabil, a doua competiţie ca popularitate printre elevi, după Cupa Liceelor la Fotbal în Sală.

Finala celui mai îndrăgit concurs de dans din rândul liceenilor are loc mâine şi poimâine, câştigătorii din peste 12 judeţe luptându-se pentru a câştiga mult râvnitul trofeu.

Concursul, aflat la a patra ediţie, este împărţit, în acest an, în două etape: cea de Bucureşti, care are loc mâine şi va desemna liceul câştigător din Capitală, şi etapa Naţională, care are loc duminică şi va desemna marele câştigător. Peste 30 de trupe din Capitală vor încinge ringul şi atmosfera pentru a convinge publicul şi juriul că merită să ajungă în marea finală naţională.

Tot mâine va avea loc şi un concert incendiar de hip-hop, susţinut de Guess Who şi Spike. Aceştia şi-au propus să ridice sala în picioare pe ritmurile melodiilor deja consacrate „Tu“, „Noi în aul 2000“ sau „Eu, tu şi restul lumii“.

Cupa Liceelor la Street Dance are loc la Jet Set Events Hall, iar accesul la eveniment se face pe bază de bilet, care se poate achiziţiona de la intrarea în club şi costă 20 de lei pe zi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite