Liceenii din sectorul 2 renunţă la cărţile tipărite în favoarea celor electronice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii liceeni din sectorul 2 renunţă la cărţile din vechile biblioteci, în favoarea tehnicii de ultimă generaţie care permite lectura în format electronic, organizând „Târgul de carte”, sâmbătă şi duminică, în Parcul Obor.

În peste 20 de corturi special amenajate pe aleile parcului Obor, între orele 10.00 şi 14.00, liceeni îşi vor putea vinde cărţile pe care le-au citit şi ei cu drag, nu cu mult timp în urmă.

Romanele şi cărţile diverse care vor fi expuse pe tarabe, provenite din colecţiile proprii, vor avea şansa să ajungă pe rafturile celor care doresc să păstreze cărţi deosebite, achiziţionate la preţuri negociate cu răbdare.

După ce au experimentat evenimentul „Târgul de manuale”, care s-a bucurat de un real succes, de această dată, membrii Parlamentului Local al Tinerilor din sectorul 2  extind iniţiativa, pentru a da ocazie celor interesaţi să achiziţioneze, la cele mai mici preţuri, romane diverse.

„Anticariatul liceenilor” este organizat de membrii Parlamentului Local al Tinerilor din sectorul 2,  care vor oferi spre vânzare cărţi pentru toate gusturile şi buzunarele.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite