"Lia Manoliu" mai primeşte 20 de milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii municipali au aprobat ieri, în şedinţă, o suplimentare a fondurilor alocate lucrărilor la stadionul naţional Lia Manoliu de aproximativ 92 de milioane de lei, adică circa 20 de milioane de euro, valoarea totală ajungând la 142 de milioane de euro.

„Modificările au fost neprevăzute şi impuse de cei de la UEFA. Au cerut măsuri suplimentare de protecţie a spectatorilor, săli de conferinţe, precum şi o serie de amenajări exterioare”, a explicat viceprimarul Capitalei Mircea Raicu. Termenul necesar realizării tuturor lucrărilor suplimentare impuse va fi de 42 de luni.

Citiţi şi:

Primăria Capitalei a renunţat la alte proiecte pentru lucrările la Lia Manoliu

Tot ieri, în şedinţă, consilierii au decis reluarea traficului RATB în judeţul Ilfov însă sub forma unor protocoale încheiate între Primăria Capitalei şi primăriile locale din judeţ.

„Costurile vor fi împărţite în jumătate, regia urmând să suporte costul tarnsportului până la ieşirea din Bucureşti, iar restul va fi suportat de primăriile locale”, a explicat ieri primarul general al Capitalei Sorin Oprescu. Traficul RATB a fost sistat în judeţul Ilfov din luna iunie a acestui an din cauza unor datorii mai vechi pe care Consiliul Judeţean Ilfov le avea la municipalitate.

Trimitere:
Citiţi astăzi în ADS ce primărie de sector va rămâne de luni fără salubrizare

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite