INEDIT Leul Marc şi tigrul Luna pot fi adoptaţi virtual

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orice vizitator poate deveni părintele virtual al unuia dintre cele 8 animale VIP din Băneasa, accesând secţiunea special creată pe digitalzoo.kappa.ro.

UPC România, Animal Planet şi Grădina Zoologică Bucureşti lansează primul serviciu de adopţii virtuale de animale din România, prin platforma educaţională Digital Zoo.

Pelicanul Gogu

Pelicanul Gogu

Leii Ella şi Marc, cuplul de urşi Gina şi Vasilică, tigrul Luna, pelicanul Gogu şi faimoşii Julio şi Isabela sunt îndrăgitele animale care pot fi vizitate on-line, în direct, zi de zi pe website-ul primei grădini zoologice virtuale din România.

După de au fost urmărite de aproximativ 25.000 de vizitatori unici în numai patru luni de la relansarea proiectului Digital Zoo, acum fiecare dintre personajele VIP de la Zoo Bucureşti pot fi adoptate de la distanţă de orice iubitor de animale.

Ursul Vasilică

Pentru a deveni părinte virtual, vizitatorul site-ului digitalzoo.kappa.ro trebuie să completeze câteva date personale într-un formular online, în secţiunea de adopţii. Vor primi automat pe mail o diplomă virtuală de părinte adoptiv, precum şi informări periodice personalizate cu cele mai noi întâmplări, năzdrăvănii şi curiozităţi din viaţa animalelor de la Zoo Băneasa.

Ursul Vasilică

Julio şi Isabela au nevoie de părinţi adoptivi

Odată deveniţi părinţi adoptivi, aceştia îşi pot urmări prietenul necuvântător preferat atât online, cât şi în timp real, la Grădina Zoologică din Băneasa, iar pe viitor vor avea şansa de a se implica mai activ în viaţa animalelor, prin diverse acţiuni pregătite special pentru ei de Zoo Bucureşti, UPC România şi Animal Planet.

Julio şi Isabela au nevoie de părinţi adoptivi
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite