Lecţii de tango, pe Lipscani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Modulul “Tango Basico”, din cadrul Euro Dance Studio, începe luni, 12 ianuarie, iar cursanţii beneficiează de practică gratuită în fiecare vineri, între orele 20.30 şi 24.00.

În fiecare luni şi miercuri, pe strada Lipscani, la nr. 12, de la 19.00 la 20.30 împătimiţii de dans sunt instruiţi de profesori pregătiţi şi beneficiează de un program bine structurat, în funcţie de nivelul fiecărui cursant. La Euro Dance Studio, modulul pentru începători “Tango Basico” începe luni, 12 ianuarie 2009, de la ora 19.00. Ca să devii un bun dansator de tango ai nevoie de trei luni de pregătire, atât cât durează un modul. Nivelul Începători este structurat în 24 de lecţii, aproximativ 36 de ore, şi are ca scop introducerea cursanţilor în fenomenul “tango argentinian”. Seria costă aproximativ 250 de lei, iar pentru opt ore, timp de o lună, se plătesc 100 de lei. Tangotangent este cea mai activă şcoală de tango argentinian din România, fondată în decembrie 2005 de Daniel Măndiţa, Amalia şi Gilbert Iscu. Este renumită pentru spectacolul “Un tango mas”, pus în scenă împreună cu Răzvan Mazilu, primul spectacol românesc de tango argentinian, ce se joacă în prezent la Teatrul Odeon.

Petrecere milonga

Noţiunile de bază din tango îi vor permite cursantului ca la sfârşitul lecţiilor să poată dansa liber şi să improvizeze la milonga, “strămoşul” tangoului. Milongas sunt petrecerile cu tango argentinian şi locurile unde se dansează tango argentinian. În Bucureşti, milongas se organizează duminica, la Clubul Ţăranului (Şoseaua Kiseleff nr. 3, intrarea prin strada Monetariei) şi joia, la Restaurantul Villa Rodizio, din strada I. L. Caragiale nr. 32, lângă parcul Gradina Icoanei. Aici, participarea la o lecţie de introducere costă 25 de lei, iar cei care vor să petreacă în stil milonga vor scoate din buzunar numai 10 lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite