Lake Of Tears cântă mâine la Arenele Romane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Veteranii goth-metalului revin la Bucureşti mâine seară, cu un concert de zile mari. Suedezii au pregătit piese în stil gothic şi metal, cu influenţe de psychedelic rock şi progressive metal.

Metaliştii de la Lake Of Tears se află în turneul de promovare al noului album „Ill Will”. În deschidere vor cânta trupele româneşti Tiarra şi Abigail.

Lake Of Tears, înfiinţată în 1994, este o trupă suedeză de gothic şi doom metal, cu influenţe de psychedelic rock şi progressive metal. Line-upul trupei îi include pe: Daniel Brennare (voce, chitară), Mikael Larsson (bass), Johan Oudhuis (tobe), Fredrik Jordanius (chitară).
    
Preţul biletelor, 120 de lei

Preţurile biletelor sunt diferite, în funcţie de perioadele în care sunt cumpărate.
Doar astăzi vă mai puteţi cumpăra cu 75 de lei exclusiv din reţeaua de magazine Flanco. Mâine, în ziua concertului, tichetul va costa 120 de lei, preţ general.

Accesul către Arenele Romane poate fi făcut prin Parcul Carol, (intrarea principală din rondul Carol) sau din strada Cuţitul de Argint, nr 26. Aveţi la dispoziţie mijloace de transport în comun: metroul până la staţia Eroii Revoluţiei sau Tineretului, precum şi tramvaiul 7, până la staţia Dr. Istrati.

Porţile se deschid pentru public începând cu ora 18.00. Prima trupa ce va concerta va fi Tiarra, în jurul orei 19.00, fiind urmată de Abigail, în jurul orei 20.00. Cei de la Lake Of Tears vor urca pe scena la ora 21.00. 

În spaţiul de concert, accesul nu va fi permis cu: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de tije metalice sau de lemn, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil) sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie.

Cei care nu vor să rateze acest concert mai au timp să îşi cumpere bilete din reţeaua BILETOO.RO, din Unirea Shopping Center, de la casieria Sălii Palatului, Librăriile Adevărul şi Eminescu, Magazinele Diverta, Victoria, Muzica, Flanco, Palatul Naţional al Copiilor, staţia de metrou Unirii 1 sau online de pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.biletedelatati.ro.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite