Bucureşti: Au început lucrările la Podul Lacul Tei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările la Podul Lacul Tei, de pe strada Barbu Văcărescu (Sectorul 2), au început astăzi şi şi vor dura într-o primă fază până la 18 decembrie. Astfel, pe sensul dinspre Şoseaua Pipera spre Şoseaua Ştefan cel Mare se va circula pe o singură bandă.

„Traficul va fi restricţionat. Se va circula pe ambele sensuri, însă, pe cel dinspre Pipera spre Şoseaua Ştefan cel Mare, acolo unde se fac lucrări, doar pe o singură bandă“, a declarat inspectorul principal din cadrul Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, Daniel Piştea.

Astfel, vor fi executate lucrări de reparaţie şi de consolidare atât la nivelul suprastructurii, cât şi la cel al infrastructurii şi la calea podului. Din cauza reabilitării, tramvaiul 5 nu va mai circula astăzi.

„Se adaptează linia pentru  ca tramvaiul să poată circula pe perioada lucrărilor pe un singur fir, pe porţiunea podului“, a declarat, pentru „Adevărul“, directorul Regiei Autonome de Transport Bucureşti, Gheorghe Aron. Transportul călătorilor va fi asigurat astăzi de autobuzul 605, care va circula între Aeroportul Băneasa şi Bucur Obor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite