La ce terasă vedem finala de la Mondiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care doresc să vadă mâine meciul Olanda-Spania la terasă mai au şanse să prindă locuri în centru dacă fac rezervările de astăzi.

Dacă vreţi să urmăriţi cel mai important meci al Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2010 în aer liber, ar fi bine să vă grăbiţi să vă rezervaţi locuri. Cu doar câteva ore înaintea partidei Olanda-Spania doar norocoşii vor mai găsi un loc liber.

Barurile sportive sunt mai profitabile

Campionatul Mondial le-a adus deja câştiguri patronilor de localuri care au montat pe terase cel puţin o plasmă pentru ca microbiştii să poată urmări meciurilea. Vânzările au crescut cu circa 40%.

Patronii de restaurante din majoritatea zonelor Bucureştiului au speculat momentul şi aproape fiecare şi-a instalat o plasmă sau un videoproiector prin care să atragă microbiştii. Unii au şi decorat pereţii localului cu steagul unei ţări rămase în competiţie sau cu tricourile pe care sunt scrise numele unor jucători celebri.

Cei care însă fac cu adevărat profit sunt patronii barurilor specializate în evenimente sportive şi care oferă şi premii sau promoţii. „Ne-au crescut vânzările cu 40% de când a început campionatul. Meciurile pot fi văzute de cam 100 de clienţi pe o plasmă foarte mare”, ne-a declarat Ina Dinu, reprezentanta restaurantului Villa Rodizio din zona Icoanei.

Regretul femeii este că nu e calificată şi România la acest campionat, pentru că astfel, vânzările ar fi crescut şi mai mult. Chiar şi aşa, patronii îşi atrag clienţii prin oferte şi organizarea de concursuri ori pariuri. 

La night club sunt oferte speciale

Pentru picanterii în timpul finalei, mircobiştii care sunt amatorii de senzaţii au oferte şi de la cluburi de noapte. “The Buddhist”, cel mai mare de acest gen din Bucureşti, anunţă că îşi răsfaţă clienţii fideli amenajând pentru ei două secţiuni unde pot vedea meciul în compania unor majorete care îi servesc cu „râuri de bere” şi „munţi de floricele”.

De asemenea, patronii clubului au organizat şi o bursă de pariuri unde cei pricepuţi în ale fotbalului pot câştiga premii deocheate.

Bere chinezească în Centrul istoric

„Cantina Sport Bar” este un local deschis recent pe strada Şelari, la numărul 34 şi este dedicat în special microbiştilor.

Terasa este amenajată cu câteva plasme, iar clienţii pot face pariuri ale căror premii sunt halbe cu bere la un litru, tricouri sau şepci, iar pentru marea finală sunt puşi la dispoziţie 300 de litri de bere celui care ghiceşte campioana.

Tot pe strada Şelari, dar la numărul 9 se află berăria „Oktoberfest”, unde meciurile pot fi vizionate într-o atmosferă prietenoasă, potrivită pentru întâlnirile în grupuri mari de prieteni. Printre sortimentele de bere servite se numără berea chinezească sau nefiltrată.

„Halftime” este un alt bar din Centrul vechi care împrumută din atmosfera puburilor englezesti pentru suporteri. află pe strada Gabroveni, la numărul 14.

Preţuri studenţeşti în Complexul Regie

Cafeneaua Pariorilor, situată între Discoteca R2 şi Clubul Princess, a pornit de la o idee a unui grup de studenţi iubitori de sport şi de pariuri sportive. Astfel, localul care are în dotare zece plasme, a devenit un café-bar sportiv care are şi o agenţie de pariuri sportive. Pariurile live se bucură de o mare apreciere în rândul pariorilor deoarece şansele de a câştiga sunt foarte mari.

Studenţii mai preferă să vadă meciul în „Pub 18”, situat pe Splaiul Independenţei, la numărul 290. Localul are mese şi scaune din lemn masiv, pe stilul englezesc şi un bar mare. Preţurile sunt pentru buzunare studenţeşti.

Tot pe Splaiul Independenţei, dar la numărul 313 A, se află şi Clubul Piranha, care are o terasă de 800 de locuri. Meciul se poate vedea la plasmele montate în apropierea meselor.

Programe speciale în parcuri şi malluri

La AFI Palace Cotroceni, microbiştilor li se pregăteşte mâine un program special. Începând cu ora 19.00, suporterii celor două echipe se pot antrena şi ei, concurând pentru un premiu răcoros, berea. De la ora 20.45 toţi cei prezenţi vor putea rememora, prin intermediul unui montaj video, cele mai frumoase momente din cadrul precedentelor finale ale Campionatelor Mondiale de Fotbal. 

Noul spaţiu pentru concerte şi alte distracţii, Zone Arena, s-a transformat de o lună în Oraşul Fotbalului, transmiţând meciurile din campionat pe un ecran performant pe leduri, cu o dimensiune de 70 de metri pătraţi.
Primăria Capitalei a montat un ecran gigant şi pe platoul de la intrarea Şincai din Parcul Tineretului.

Meciul pentru doamne

Mâine, de la ora 19.00, Organizatia Femeilor Refugiate din România (OFRR) invită doamnele să urmărească marea finală în direct, pe terasa Green Hours, într-o atmosferă africană autentică. Se vor servi mâncăruri tradiţionale, vor fi momente de percuţie, expoziţie de vestimentaţie şi accesorii africane. Nu vor lipsi celebrele vuvuzelele şi buna dispoziţie



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite