La Ziua Recoltei înveţi cum se prepară berea de casă şi cum se pun murăturile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Capitalei îi invită pe bucureşteni în acest weekend să sărbătorească Ziua Recoltei pe platoul din faţa Academiei Militare, unde va fi organizată o petrecere câmpenească cu must şi berbecuţi la proţap.

De vineri până duminică după-amiază, locuitorii Bucureştiului sunt invitaţi la o petrecere câmpenească cu must şi berbecuţi la protap, pe platoul Academiei Militare.

De asemenea, amatorii vor putea cumpăra produse tradiţionale de sezon proaspete şi vor putea învăţa cum se prepară berea de casa sau cum se pun murăturile.

Pieţe volante în weekend

În acest sfârşit de săptămână vor fi deschise mai multe pieţe volante în Capitală, de unde bucureştenii vor putea cumpăra la preţuri mici, direct de la producători, legume şi fructe de sezon, produse apicole, preparate din carne, brânzeturi, specialităţi tradiţionale, dulciuri româneşti.

Pieţele vor fi deschise pe Bulevardul Unirii (între Mircea Vodă şi Nerva Traian), Edgar Quinet (vizavi de Facultatea de Arhitectură) şi strada Omului (cartierul Dămăroaia), sâmbătă, 22 octombrie, în intervalul 7.00-20.00, şi duminică, 23 octombrie, între 7.00 şi 16.00.
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite