Prima conferinţă de presă online/ Lansare Corect.com

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portalul corect.com a fost lansat astăzi, în premieră. Această platformă online integrează pentru început 7 ziare de specialitate, dar şi site-ul corectbooks.com, ce pot fi accesate pe www.corect.com

"Vom avea extrem de mulţi concurenţi. Noi facem ceva atât de nou şi diferit din multe puncte de vedere, încât e greu de spus că cineva va face ceva asemănător aşa încât să intre în concurenţă cu noi", a spus Sorin Roşca Stănescu, directorul general al companiei, în cadrul primei conferinţe de presă online. 

"Avem 24 de parteneri în prezent. Pe măsură ce dezvoltăm acest agregator, vom încerca să aflăm ce doreşte fiecare. Până în prezent, cei care s-au afiliat, au peste 400.000 de afişări", a mai spus Roşca Stănescu.

"Intenţia noastră este să avem 30% conţinut propriu, iar 70% să provină de la parteneri", a comentat directorul general al companiei.

Pe noul portal se va scrie fără diacritice.

În momentul de faţă 80 de oameni sunt implicaţi în companie.

"Investiţia este destul de mare, destul de costisitoare pentru Dinu Patriciu, dar suficientă pentru ce ne propunem", a spus Sorin Roşca Stănescu, referitor la buget.

Legătura dintre Adevărul şi CorectNews: "Sunt două business-uri complet diferit, unul este o fabrică de ştiri, iar acesta e un agregator de ştiri. N-au nimic unul cu altul", a spus Dinu Patriciu, unul dintre acţionarii Corect.

Corect.com îşi propune să ajungă la 1,5 milioane de vizitatori pe lună

Despre parteneriate: "Intenţia noastră este să colaborăm din punct de vedere al relaţiilor. În viitor cei aflaţi pe platforma noastră, în măsura în care stârnesc interesul publicitarilor, vor deveni partenerii noştri", afirmă Sorin Roşca Stănescu.

În ceea ce priveşte ştirile, Sorin Roşca Stănescu va coordona departamentul CorectNews.

Update, ora 11.00

Şedinţele din redacţie se vor desfăşura pe Skiype.

CorectBlog va fi lansat la începutul anului viitor, în februarie, iar CorectBazar până la sfârşitul acestui an. Imediat după acestea, vor fi lansate CorectGames, CorectFriends şi CorectShop.

"Ne vom axa pe foarte mult conţinut de calitate, pe nişe cât mai specializate, pentru ca audienţa să afle cât mai mult despre tot", spun specialiştii de la Corect.

"Viaţă lungă şi prosteră!", le-a urat Dinu Patriciu celor de la Corect, în finalul intervenţiei sale.

"Ziarul politic are o orientare. Luptăm pentru o economie de piaţă funcţională şi pentru respectarea drepturilor omului, pornim de la principiul că omul are dreptul să facă orice, cu excepţia încălcării drepturilor altor oameni", declară Sorin Roşca Stănescu.

Construcţia site-ului a început acum patru luni şi va mai dura doi ani.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite