Kilipirim aduce cărţi ieftine la Sala Dalles

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgul de carte Kilipirim revine la Bucureşti, la Sala Dalles, de mâine şi până la  14 noiembrie, cu peste 10.000 de titluri şi reduceri de la 30% până la 70%, informează organizatorii.

Timp de cinci zile galeria Dalles va fi gazda celui mai mare târg de carte cu discount din Bucureşti. 40 de edituri vor aduce titluri din domeniile beletristică, hobby, ştiinţă, carte pentru copii, artă, arhitectură şi design.

Evenimente speciale

Ediţia Kilipirim din 2010 reuneşte cele mai mari edituri din România, prezente cu oferte de reduceri, dar şi o serie de evenimente speciale: tombole cu premii în carte, sesiuni de autografe şi expoziţii tematice organizate pe toată durata târgului.

La cea de-a 11-a ediţie, Kilipirim a decis să susţină campania „Colectează selectiv”, iniţiată de Greenpeace. Organizaţia va fi prezentă la eveniment cu materiale informative, voluntari şi cu un stand cu vânzare de materiale-suport realizate din hârtie şi alte materiale reciclate.

De asemenea, Greenpeace va organiza, în cadrul Kilipirim, o expoziţie de fotografie despre impactul negativ asupra mediului prin depozitarea necontrolată a deşeurilor. Tot în cadrul târgului va avea loc o expoziţia de artă, la etaj, unde vizitatorii vor putea studia cartea dintr-o altă perspectivă: cea de obiect de artă. Viziunea artistică aparţine tinerilor studenţi de la secţia de Arhitectură de Interior a Facultăţii de Arhitectură „Ion Mincu” şi reuneşte 20 de exponate.

Şi la această ediţie, bucureştenii vor putea participa la tradiţionala tombolă la care se vor acorda premii în cărţi. Tragerea la sorţi va avea loc la 14 noiembrie, la Cafeneaua „Dalles”. Programul zilnic de vizitare este între orele 10.00 şi 20.00, iar intrarea este liberă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite