Kilipirim, târgul de carte de la Galeria Dalles, cu reduceri de până la 70%

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgul de carte Kilipirim îşi va deschide porţile începând cu 16 mai la Galeria Dalles. La această ediţie a târgului vor participa peste 30 de edituri reprezentative româneşti, dar şi străine, care vor expune pachete promoţionale şi vor aplica discounturi care pot ajunge până la 70%.

Potrivit organizatorilor, oferta editurilor acoperă toate domeniile de interes ale cititorilor: beletristică, hobby, ştiinţă, carte pentru copii, artă, arhitectură sau design.

Tot la Kilipirim vizitatorii vor putea participa la demonstraţii de tipar, legătorie pe hârtie manuală, ilustrare şi copertare a cărţilor. Va continua expoziţia interactivă ”Hărţi imaginare”, lansată de Atelierul de Carte în ediţia trecută a Kilipirimului, în care vor fi expuse gravuri ale unor lumi posibile, gravuri realizate de artiştii atelierului şi completată de vizitatorii Kilipirim.

Pe durata târgului, vizitatorii vor avea şansa să participe la seminarii speciale organizate de editurile participante şi vor avea parte de multe alte surprize.

Târgul va fi dechis până pe 20 mai. Programul târgului va fi în fiecare zi între orele 10.00 şi 20.00.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite