Bucureşti: Trupa KUMM va cânta în sufrageriile fanilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Odată cu lansarea noului lor album intitulat „Far From Telescopes“, membrii trupei KUMM lansează un concurs special pentru fanii lor.

După ce îşi vor lansa oficial noul album, „Far From Telescopes“, pe data de 30 octombrie în clubul The Silver Church, trupa KUMM va susţine mini-concerte acasă la trei dintre fanii lor din Bucureşti, pe data de 1 noiembrie.

LANSARE: Trupa Kumm lansează albumul „Far from telescopes“

Cei cărora le surâde ideea năstruşnică a unui concert live în curte, în sufragerie sau în camera de cămin, se pot înscrie în concursul „Far From Telescopes, Closer To You“. Concursul se desfăşoară doar pentru fanii din Bucureşti.



Fanii se pot înscrie pe site-ul BestMusic, unde este necesar să se logheze pe un cont, să meargă în pagina de concurs şi să răspundă corect la trei întrebari despre trupa KUMM, care nu li se vor părea deloc grele celor care sunt fani adevăraţi.



Înscrierile la concurs se pot face până pe data de 30 octombrie, iar câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi. Numele celor trei norocoşi care vor asculta un concert KUMM chiar la ei acasă vor fi anunţate la concertul de lansare din 30 octombrie, de la The Silver Church.

image
București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite