Judecătorii ilfoveni trimit asistenţii sociali acasă la părinţii Mădălinei Manole

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Judecătoria Buftea a avut loc, în această dimineaţă, primul termen în procesul intentat de părinţii Mădălinei Manole care îi cer lui Petru Mircea dreptul de a-şi vizita nepotul pe care nu l-au mai văzut de la moartea cântăreţei, 14 iulie 2010.

Citeşte şi:

SURSE Dosarul morţii Mădălinei Manole, închis. Vezi la ce concluzii au ajuns procurorii după şase luni de anchetă

„Se va face un raport după ancheta socială de la domiciliul familiei Manole prin care se va stabili dacă îndeplinesc condiţiile necesare să--şi vadă nepotul după un program stabilit“, a declarat avocatul familiei Manole, Bogdan Bărbuceanu.

Bunicii care nu şi-au mai văzut nepotul de peste şase luni, au solicitat să-şi poată vedea şi sta cu el în weekendurile din prima şi a treia săptămână din fiecare lună, dar şi parţial în timpul vacanţelor de iarnă şi de vară.

La Judecătoria Buftea a fost prezent astăzi tatăl cântăreţei, Ion Manole, iar din partea lui Petru Mircea a venit avocatul. Un nou termen a fost stabilit de judecători pentru data de 24 februarie.

Tot astăzi, avocatul Bogdan Bărbuceanu a primit oficial de la procurori soluţia în dosarul Mădălina Manole: neînceperea urmăririi penale. „Voi analiza motivaţia pentru a putea acţiona în continuare“, a declarat Bărbuceanu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite