SCANDAL Irinel Columbeanu s-a plâns judecătorilor că Monica i-a traumatizat fiica Vezi tot ce a spus miliardarul în sala de judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procesul de custodie a Irinei Columbeanu a debutat cu scandal, soţii îşi reproşează modul defectuos în care au grijă de fiica lor. La această oră se discută. la judecătoria din Buftea, procesul de custodie a Irinei, fiica Monicăi şi a lui Irinel Columbeanu. Procesul s-a încheiat, iar din cauza faptului că Monica nu a fost prezentă, judecătorii au decis amânarea deciziei de încredinţare pentru 28 februarie. 

UPDATE 12:49 : Rămâneţi pe bucuresti.adevarul.ro, după ora 15, pentru a afla adevăratele motive de divorţ dintre cei doi, dar şi ce sumă de bani pretinde Monica Columbeanu de la miliardar.

UPDATE: 11:04 Miliardarul s-a declarat iritat de gestul soţiei sale de cere o anchetă socială în casa de la Izvorani.  "Fetiţa locuieşte în permanenţă cu mine, cu excepţia weekend-ului şi atunci când pleacă în America. E greu să menţii legături permanente dincolo de ocean. Nu a citat autoritatea tutelară, deci cine îi dă dreptul ei să ceară o anchetă socială?", a precizat Columbeanu în faţa judecătoarei.

UPDATE 10.05: În sala de judecată Irinel Columbeanu a prezentat un raport psihologic al fetiţei în care se arată că a suferit tulburări emoţionale. În replică, Monica, prin avocata sa a cerut să se facă o anchetă socială la domiciliul miliardarului.

Irinel Columbeanu le-a declarat jurnaliştilor: "Fetiţa va sta cu mine, sunt sigur de asta. Monica nu are un domiciliu stabil, apartamentul de pe Calea Victoriei i-a fost donat, donaţie ce va fi revocată!"

De aseemena miliardarul a mai declarat: "De Crăciun, Monica dansa prin baruri de noapte, iar eu stăteam cu fetiţa"

Monica, soţia lui Irinel Columbeanu cere încredinţarea fiicei sale până la pronunţarea divorţului.

Irinel Columbeanu a declarat recent că a discutat cu Irina despre posibila întoarcere a ei în America iar fetiţa şi-a exprimat dorinţa de a rămâne în România.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite