Joburi de cinci stele pentru tinerii fără experienţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Veşti bune pentru cei care îşi caută un job în străinătate. Apropierea sezonului turistic debutează în acest weekend cu deschiderea celui mai mare târg de joburi din industria hotelieră. „Happy Summer JobFair”  organizat de Iceworld Romania se desfăşoară la Hotelul Ibis, din zona Izvor, şi scoate la bătaie 800 de joburi sezoniere pentru tinerii fără experienţă şi fără studii superioare.

Spre deosebire de orice alt târg de gen,  de această dată reprezentanţii a 20 de hoteluri de lux din Grecia şi Cipru care îşi prezintă aici ofertele de muncă selectează candidaţii şi semnează contractele de angajare pe loc. Ieri, 200 de tineri au negociat şi au bătut palma pentru un loc de muncă plătit cu un salariu cuprins între 500 şi 700 de euro, însă angajatorii susţin că veniturile lunare pot depăşi 1.000 de euro cu tot cu bacşiş.

Principalul criteriu de selecţie îl constituie cunoaşterea limbii engleze la nivel conversaţional, studiile superioare sau experienţa nereprezentând o obligativitate.

Distracţie şi bani economisiţi

„Grecia are o mare superbă cu plaje peste medie. Mediul de lucru, cât şi colegii de diferite naţionalităţi fac ca munca să nici nu mai conteze, iar banii câştigaţi sunt îndeajuns pentru distracţie şi ceva economii”, spune Adrian Găină, un tânăr care anul trecut a fost în Costa Navarino, Grecia,  iar acum a aplicat din nou.
Joburile disponibile sunt de ospătar, barman, cameristă, asistent recepţie, recepţioner de noapte, valet, animator copii, animator hotel, cameristă, spa assistent, masseur, ajutor bucătar, grădinar sau lucrător mentenanţă.

Contractele sunt disponibile în intervalul aprilie-noiembrie iar masa şi cazarea sunt asigurate. Printre cele mai celebre hoteluri de cinci stele care caută să angajeze români se numără Mareblue Neptuno Beach Resort (Creta), Atlantica Imperial Resort (Rhodos), Atlantica Golden Beach Hotel (Paphos) şi Atlantica Oasis Hotel (Limassol).













București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite