Joburi şi internshipuri în domeniul relaţiilor publice şi al publicităţii, la PR&Ad Fair

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studenţii sunt aşteptaţi în zilele de 10 şi 11 mai la cea de-a patra ediţie a PR&Ad Fair, singurul târg de joburi şi internshipuri în domeniul relaţiilor publice şi al publicităţii.

Târgul este organizat de Prime Rom\nia ;i va avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti.

La târg, mai multe agenţii de PR şi de Advertising, ONG-uri şi departamente de Comunicare din diferite asociaţii vor pune la dispoziţie oferte de colaborare pentru tinerii aflaţi la început de drum în carieră.

În acest an, la PR&Ad Fair vor fi prezenţi cu oferte de colaborare, sfaturi şi materiale utile pentru participanţi: 2activePR, 4 ACE, Borţun-Olteanu, Media Consulta Internaţional, Mobile PR Agency, Creative Ideas PR, If Magic PR, Chelgate, Pastel, Rogalski Grigoriu Public Relations, Springer&Jacoby, G2 România, Dolphin PR, Strategad, PRAIS Corporate Communications, Saatchi&Saatchi PR, The Institute, Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti, Curtea Veche Publishing, Viitor Plus, The Public Advisors, Ambition, IQads, ARAMT şi Biroul de Comunicare şi Relaţii Publice – Facultatea de Litere.

Pe lângă târgul propriu-zis, an de an, PR&Ad Fair organizează, pe parcursul celor două zile, conferinţe şi workshopuri cu teme de interes pentru tinerii pasionaţi de comunicare. Prima zi a evenimentului este dedicată PR-ului. În cadrul acesteia, participanţii vor afla care sunt paşii pe care trebuie să îi parcurgă pentru a lucra în domeniul Comunicării în cadrul conferinţei ,,First steps in Communication”. De asemenea, vor învăţa etapele realizării unei campanii de PR în cadrul conferinţei ,,Planning efficient PR campaigns” şi vor realiza prima lor campanie de PR în cadrul workshopului ,,Your first PR campaign”

A doua zi a târgului este dedicată Advertising-ului. În această zi, tinerii care îşi doresc o carieră în domeniu vor afla informaţii despre modalitatea de realizare a unei strategii de publicitate în cadrul conferinţei ,,Planning and strategy in Advertising” şi vor realiza propria strategie de publicitate în cadrul workshopului: ,,Plan your strategy”.

Înscrierile pentru conferinţe şi workshopuri se fac la adresa befair@primeromania.ro până la data de 7 mai. Taxa de participare la conferinţe este de 5 lei, iar pentru participarea la workshop doritorii vor achita suma de 10 lei. Intrarea la conferinţa ,,First steps in Communication” este liberă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite