Jefuiţi prin metoda „anunţuri matrimoniale“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei bărbaţi din Capitală, dornici de aventuri amoroase, au ieşit la agăţat pe internet,  pe site-uri de matrimoniale, doar că au dat peste cine nu trebuia.

Un grup de patru tâlhari postaseră anunţuri incitante pe site-uri specializate, ataşând pozele unor femei suprinse în diferite ipostaze erotice, dar care nu aparţineau celor care postaseră anunţul.

Victimele erau atrase în diverse locaţii pentru pentru a întreţine raporturi sexual contra cost, însă odată ajunşi în imobilele indicate în anunţurile de pe internet, amatorii de senzaţii tari erau jefuiţi şi ameninţaţi cu topoare şi cuţite. În acest fel au fost jefuiţi cei trei bucureşteni, cărora le-au fost furate şi două telefoane mobile, şi o sumă de 150 de lei.

Prădat de maşină şi telefon

Cei patru tâlhari, două femei şi doi bărbaţi, au fost prinşi de poliţişti, iar în momentul interogatoriului aceştia au  recunoscut o altă tâlhărie. Victima, tot un bărbat păcălit pe un site de matrimoniale, a fost păcălit prin aceeaşi tehnică, doar că, spre deosebire de ceilalţi trei, acesta a fost obligat să le predea agresorilor nu doar telefonul mobil şi MP3 Player-ul, ci şi cheile de la maşină.

Infractorii, cu vârste cuprinse între 19 şi 28 de ani, sunt cercetaţi acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 cu propunere de arestare preventivă.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite