Jaf la o casă de schimb valutar de pe Calea Moşilor din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a intrat, joi, într-o casă de schimb valutar de pe Calea Moşilor, din Sectorul 2 al Capitalei, a lovit-o pe casieriţă, a furat o sumă de bani şi apoi a fugit, au declarat pentru Adevărul surse din Poliţia Capitalei.

Se pare că angajata casei de schimb valutar se afla "în afara perimetrului de siguranţă", iar agresorul ar fi observat că uşa nu este asigurată şi a lovit-o cu pumnul. Ulterior, bărbatul a deschis un sertar, de unde a luat o sumă de bani, au precizat sursele citate.

Mai exact, potrivit surselor citate, femeia se afla afară şi fuma o ţigară, timp în care a lăsat uşa casei de schimb valutar şi sertarul unde se aflau banii deschise. Un tânăr a luat-o prin surprindere, lovind-o cu pumnul, a intrat în casa de schimb valutar, a luat din sertar suma de 7.000 de lei şi a fugit.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 13.00. Angajata care a fost lovită cu pumnul nu este rănită grav, însă a fost transportată la spital pentru investigaţii suplimentare.

Acesta este căutat de poliţişti, iar la faţa locului au ajuns echipe de criminalişti şi judiciarişti din Poliţia Capitalei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite