Jaf la benzinărie cu un pistol de jucărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul s-a petrecut ieri după-amiază când un tânăr fără permis de conducere şi cu plăcuţe de înmatriculare false a vrut să plece fără să plătească plinul făcut la benzinărie.

Poliţiştii bucureşteni spun că Elvis S. de 19 ani, din Bucuresti, a alimentat, ieri într-o bezinarie situată la intersecţia Splaiului Unirii cu Mihai Bravu. A pus 60 litri benzină la autoturismul BMW cu care venise şi la care avea montate plăcuţe de înmatriculare sustrase de la un autoturism Dacia Solenza, dupa care a plecat fără să achite.

Ajuns pe strada Pridvorului, în sectorul 4, în timp ce schimba plăcuţele de înmatriculare sustrase cu cele proprii, de Elvis S. s-a apropiat un angajat al benzinăriei care i-a solicitat să achite contravaloarea combustibilului. Pentru a scăpa, el l-a ameninţat pe angajat cu un pistol de jucărie, a fugit, dar a fost prins la scurt timp pe strada Secuilor de agenţi de siguranţă publică din cadrul Secţiei 15 Poliţie.

Poliţiştii au stabilit că tânărul nu avea permis de conducere. Elvis S. a fost reţinut şi este cercetat pentru infracţiunile de tâlhărie, conducere fără permis şi punerea în circulaţie a unui autoturism cu numere de înmatriculare false.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite