Jaf în stil mare: o recidivistă îmbrăcată în doliu s-a folosit de o coroană mortuară ca să fure 150.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia de 30 de ani juca un scenariu bine pus la punct: cerşea bani forţând coarda sensibilă a patronilor de firmă, cu scopul unei înmormântări fictive. Poliţiştii au prins-o însă pe hoaţă după ce a sustras bunuri în valoare de 150.000 dintr-o casă din centrul Capitalei.

Profitând de neatenţia muncitorilor ce efectuau lucrări de reamenajare în curtea unui imobil situat în str. Sevastopol, sectorul 1, o femeie, îmbrăcată în doliu, ce ţinea într-o mână o coroană mortuară, a pătruns pe uşile neasigurate într-o locuinţă aflată la etajul 2 al imobilului respectiv, de unde a sustras o cutie în care se aflau bijuterii din aur şi ceasuri de mână bărbăteşti şi mai multe parfumuri, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 150.000 de euro.

Poliţişti din cadrul Secţiei 4 - Biroul de Investigaţii Criminale, au depistat-o ieri, la intersecţia şos. Nicolae Titulescu cu Calea Griviţei, în timp ce se oprea la societăţile comerciale din zonă cerşind bani pentru o înmormântare.

În urma verificărilor a rezultat faptul că aceasta figurează ca fiind urmărită, pe numele ei existând un mandat de executare emis de către Judecătoria Braşov, prin care a fost condamnată la pedeapsa închisorii pentru un furt comis în anul 2009.
Prejudiciul, în valoare de aproximativ 150.000 de euro, a fost recuperat în proporţie de 30%.

Hoaţa a fost reţinută iar cercetările  sunt  continuate  de  poliţiştii  Secţiei  4,  sub  aspectul  săvârşirii infracţiunilor de furt, violare de domiciliu şi fals privind identitatea, cu propunere de arestare preventivă.
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite