Iurie Darie, de trei ori la spital în ultima săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul a ajuns aseară din nou la Spitalul Floreasca, după ce s-a simţit rău. Se pare că inima acestuia este foarte slăbită.

Iurie Darie (81 de ani) a ajuns ieri din nou la Camera de gardă a Spitalului Floreasca duoă ce i-a scăzut brusc tensiunea. Din fericire, analizele medicale i-au ieşit bine, iar actorul a plecat aseară acasă.

Iurie Darie şi Anca Pandrea despre fotografiile în care apar dezbrăcaţi/ "O parte din prieteni au zis «bravo»!"

Iurie Darie a început să se simtă rău miercuri noapte. Joi dimineaţa, el s-a dus la un centru medical privat pentru a-şi scoate nişte analize de rutină. Actorului i s-a făcut rău şi a fost nevoie de o ambulanţă care să-l ducă la Spitalul Floreasca.

Medicul primar Rodica Ciolacu de la Spitalul Floreasca a confirmat prezenţa actorului în spital. "Nu s-a simţit bine, a venit la camera de gardă pentru un control cardiologic. Nu ştiu dacă va rămâne internat", a declarat medicul pentru "Adevărul de Seară".

Soţia actorului, Anca Pandrea, nu a dorit să de mai multe informaţii despre starea de sănătate a lui Iurie Darie. "Lăsaţi-ne acum, vorbim luni", a spus Pandrea. 

În urmă cu câteva zile, Iurie Darie a fost dus de urgenţă la spital, starea lui era însă stabilă şi la câteva ore a fost externat. În tot acest timp inima lui a fost monotorizată la o clinică privată.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite