Bucureşti: „Iubiri imposibile“ în podul din La Scena

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul La Scena continuă tradiţia reprezentaţiilor de teatru bine lucrate, găzduite în spaţiul din podul clădirii, prin spectacolul „Iubiri Imposibile“, care poate fi vizionat în această seară, cu începere de la ora 21.00.

Cu o distribuţie de zile mari, din care fac parte actorii Eugen Cristea, Cristina Deleanu şi Orodel Olaru şi în regia lui Răzvan Popa, spectacolul „Iubiri imposibile“, aflat la cea de a 33-a reprezentaţie, este una dintre reprezentaţiile de succes ale acestei veri.

Piesa este o comedie sensibilă şi amuzantă, scrisă de autorul belgian Paul Edmond, special pentru a fi jucată într-o cafenea.

Personajul feminin, interpretat de Cristina Deleanu, este o femeie fără noroc, care mai speră, totuşi, să-şi găsească perechea. Ea este chelneriţă şi, venind la mesele clienţilor-spectatori, le schimbă, efectiv,  scrumierele, accentuând  impresia de veridicitate. Partenerul său, (Eugen Cristea), un bărbat frustrat, aflat sub influenţa mamei, ajunge în final să-l ucidă pe tânărul plin de viaţă interpretat de Orodel Olaru.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite