Ioana Maria Vlas, despre redeschiderea dosarelor FNI: „e nevoie de circ dacă nu e pâine!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vlas a comentat pentru Adevărul despre redeschiderea dosarului Fondului Naţional de Investiţii (FNI), cel pentru care ea a ispăşit o pedeapsă de şase ani şi jumătate de închisoare.

Întrebată dacă poate găsi un motiv pentru care Parchetul a decis redeschiderea dosarului, Vlas a răspuns foarte înverşunată. „E nevoie de circ dacă pâine nu este!. Acesta este un circ de serviciu, care va trece ca o fantomă. Banii oricum nu se mai pot recupera şi nimeni nu va mai fi condamnat în mod cert”, a precizat aceasta. De cealaltă parte consideră că Sorin Ovidiu Vântu nu va păţi nimic, ca de fiecare dată. „Nu sunt hienă să mă bucur de cadavre. Dar în mod cert nu va păţi nimic în toată această parodie”, a mai adăugat Ioana Maria Vlas pentru Adevărul.

Ioana Maria Vlas a fost condamnată la zece ani de închisoare în dosarele FNI şi FNA. La începutul proceselor sale, Ioana Maria Vlas a negat implicarea lui Sorin Ovidiu Vântu în prăbuşirea fondurilor. Pe parcurs, însă, Ioana Maria Vlas şi-a schimbat atitudinea şi a început să-l acuze pe Sorin Ovidiu Vântu. Vlas a fost eliberată din închisoare în luna octombrie a anului trecut.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite