Bucureşti: Invitaţie la ceai şi cafea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima ediţie a Festivalului Ceaiului şi Cafelei – Tea&Coffee Festival – începe mâine, în patru localuri celebre din Capitală. Astfel, la Lente&Cafea, Serendipity, Cafepedia şi Cărtureşti se vor desfăşura o serie de evenimente.

Festivalul va cuprinde o serie de manifestări stradale, spectacole, precum şi o expoziţie de accesorii. Expoziţia va încheia evenimentul în penultima zi, vineri 28 august, la Palatul Şuţu.

Învaţă cum să prepari licori aromate


Tea&Coffee Festival 2009 promovează consumul de ceai şi cafea, aducerea în actualitate a tradiţiilor şi ritualurilor servirii lor.
Totodată, vizitatorii vor vedea care sunt noile tendinţe în ţările cu tradiţie - Brazilia, Italia, Japonia, Rusia India - în ceea ce priveşte prepararea şi prezentarea unor băuturi din ceai şi cafea.

Bucureştenii se vor bucura în cadrul manifestării de concerte de muzică tradiţională rusească, italiană şi sud-americană, dansuri indiene, dar şi ceremonii de servire a ceaiului practicate în Anglia şi Japonia.

Duminică, la ceinăria Lente&Cafea din strada General Praporgescu nr. 31, sunteţi invitaţi la „Ceremonia ceaiului în Japonia“. Rezervări se pot face la numărul de telefon 031 10 20 661 sau la rezervari@lente.ro. Intrarea este liberă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite