Subsoluri inundate şi tramvaie blocate în sectorul 6

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe imobile din sectorul 6 al Capitalei au fost inundate în urma ploii torenţiale din această seară. Directorul adjunct al Apa Nova, Chiru Epsică, a declarat că a primit aproximativ 50 de reclamaţii de la bucureşteni.

 „În mai multe zone din sectorul 6, ca Iuliu Maniu, Uverturii, Cernişoara din cartierul Militari, au fost acumulări masive de apă pe străzi. De asemenea, subsolurile a trei imobile şi trei curţi au fost inundate. Am intervenit încă de la începutul ploii cu 16 echipaje ale noastre împreună cu alte zece ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă“, a mai spus Chiru Epsică.

Tramvaie blocate şi trafic îngreunat
Probleme au avut şi bucureştenii care au circulat cu mijloacele de transport în comun în sectorul 6. „Tramvaiele 8, 25 şi 47 care circulau spre Răzoare au rămas blocate din cauza ploii pe Bulevardul Timişoara la intersecţia cu strada Sibiu. Defecţiunea tehnică a durat circa o jumătate de oră“, a declarat purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti, Mihai Vlădărău.

Traficul rutier a fost aseară un adevărat coşmar pentru conducătorii auto. Furtuna şi bălţile mari formate pe carosabil i-au pus în dificultate pe şoferi, la semafoare creându-se cozi interminabile.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite