Ce a declarat playboy-ul numit de Blejnar la vama Bucureşti înainte de a-şi da demisia: „În Bucureşti tentaţia nu e mare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înainte cu o oră de a-şi da demisia, Silviu Văduva, fostul consilier în cadrul Ministerului Muncii, cunoscut mai degrabă pentru aventurile lui cu femeile mondene din Dorobanţi, a vorbit cu reporterii Adevărul de Seară.

Văduva a declarat ,atunci, convins, că nu se va lăsa ispitit de cei care vor încearca să-l mituiască. Totodată, noul director de la vama Bucureşti a ţinut să ne explice că ştie ce este aceea o acciză, deşi în cadrul unei emisiuni televizate a evitat să răspundă la această întrebare.
 
Printr-un ordin intern semnat ieri de şeful ANAF, Sorin Blejnar, Vama Bucureşti are un nou director. Silviu Văduva a fost numit în funcţia de director executiv al Direcţiei Municipiului Bucureşti pentru Accize şi Operaţiuni Vamale. Tânărul “don Juan“ de 36 de ani, cunoscut pentru relaţiile lui cu fostul prefect al Capitalei, Mioara Mantale, şi sora mai mică a Monicăi Columbeanu, a lucrat timp de un an de zile,  pe postul de consilier juridic, pentru cabinetul ministrului Şeitan.

Ce insinuaţi? “Ştiu ce e aia o acciză!”

Silviu Văduva ne-a declarat că a “vânat” acest post liber după scandalul de la vama Siret. “Am văzut toată mocirla de la televizor şi m-am gândit că e o provocare pentru mine să vin şi să încerc să ţin în hamuri o asemenea responsabilitate. La 36 de ani mă recomandă suficiente studii, dar şi un trecut curat. Deja am făcut propuneri de combatare a corpuţiei şi de atragere a fondurilor euorpene, pe care i le voi prezenta azi domnului Blejnar. Oricum, în Bucureşti, tentaţia nu e mare!”, a precizat tânărul director.

Acesta a mai spus că astăzi va discuta cu preşedintele ANAF şi aspectele care au condus, aseară, la generarea unor “neînţelegeri” cu moderatorii unei emisiuni televizate de la Realitatea TV, care sugereau că nu ştie ce este aia o acciză. “Nu am evitat să răspund. Ce insinuaţi? Ştiu ce este aia o acciză. E o taxă indirect care se aplică asupra unor bunuri şi servicii”.

Văduva ne-a mai zis  zis că, pe lângă dorinţa de a schimba ceva în organizarea vămii, şi salariul "ceva mai măricel" l-a determinat să aplice pentru această funcţie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite