Bucureşti: Stagii de practică pentru tineri, la Internship 2009

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai mare program naţional de stagii de practică pentru tineri se desfăşoară pe www.studentCV.ro, până în luna august. Prin completarea unui CV, studenţii si proaspăt absolvenţii pot aplica la internship-urile oferite de companiile participante. 

Potrivit organizatorilor, stagiile de internship constau în dezvoltarea de către candidaţi a unor abilităţi profesionale aplicate. Programul îşi propune participarea tinerilor la stagii de internship în domenii de activitate competitive. 

 Companii precum Ursus Breweries, Enel, Dacia Groupe Renault, Coca-Cola Romania, Stanleybet, P&G, ING Group, ING Asigurari de Viata, L’Oreal, Unicredit Tiriac Bank, Henkel sau Ascent Group îşi promovează, pe site-ul www.studentCV.ro, programele oferite în această vară.

“În contextul diminuării pieţei de recrutare din ultima perioadă, programele de internship şi stagiile de trainee vor cunoaşte o creştere puternică în următorii ani. Experienţa profesională este vitală pentru tineri, cu atât mai mult cu cât, de cele mai multe ori, sistemul universitar românesc nu pregăteşte eficient absolvenţii pentru un loc de muncă ş nu îi familiarizează cu cerinţele actuale ale mediului de afaceri”, a explicat, pentru ,,Adevărul”, reprezentanta Perform HR, Alexandra Dumitru.


 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite