Bercea Mondial le-a deschis poarta poliţiştilor care l-au săltat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bercea Mondial a fost săltat de poliţişti sâmbătă seară, în jurul orei 19.30, dintr-o casă de pe strada Furculeşti, din cartierul bucureştean Ferentari, unde s-a ascuns imediat după ce şi-a înjunghiat nepotul. În momentul intervenţiei, interlopul se afla în locuinţă împreună cu proprietarii, un bărbat şi o femeie, cunoştinţe vechi de-ale sale, şi cu soţia sa.

Când oamenii legii au ajuns la adresa cu pricina, niciuna dintre persoanele aflate în imobil nu a opus rezistenţă. „Când au venit băieţii noştri, li s-a deschis poarta, fără niciun fel de probleme. Bercea a spus din prima că se predă şi s-a dus să se îmbrace“, au declarat, pentru „Adevărul de Seară“, surse apropiate anchetei din cadrul Poliţiei Române.

Potrivit reprezentanţilor IGPR, niciuna dintre celelalte trei persoane care se aflau în casă în momentul intervenţiei nu este cercetată pentru favorizarea infractorului . Acţiunea de prindere a fost coordonată de procurorii de la Parchetul General şi de agenţii Direcţiei de Investigaţii Criminale de la IGPR dar au participat şi luptători SIAS. Pentru găsirea interlopului din Slatina, poliţiştii au beneficiat de sprijinul ofiţerilor SRI, care au şi interceptat anumite discuţii telefonice. Interlopul a fost dus apoi de polițiști la Slatina, pentru a fi audiat de procurorii de pe lângă Tribunalul Olt.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite