Întârzie inventarierea patrimoniului Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administratorii bunurilor din proprietatea municipalităţii nu respectă în totalitate prevederile Legii 213/98 privind proprietatea publică pentru a se putea finaliza inventarierea patrimoniului

Administratorii bunurilor din proprietatea municipalităţii nu respectă în totalitate prevederile Legii 213/98 privind proprietatea publică pentru a se putea finaliza inventarierea patrimoniului municipiului Bucureşti, a declarat Ludovic Orban, viceprimarul general al Capitalei. Această operaţiune este încă în plină desfăşurare, reprezentanţi ai regiilor şi unităţilor din subordinea administraţiilor locale analizând zilnic, în cadrul comisiei tehnice care se reuneşte la Primăria Capitalei, materialele întocmite în acest sens. "Documentele trimise de cei de la regii sau direcţii din subordinea autorităţilor locale nu conţin anumite date, cum ar fi valoarea de inventar, suprafaţa de terenuri, şi este necesar să refacem aceste materiale. Acest lucru trenează în mare măsură finalizarea acestei activităţi de inventariere, dar sperăm ca în maximum două luni aceasta să se încheie", a afirmat Orban. Reprezentantul Primăriei Capitalei a ţinut să sublinieze că "treaba nu merge cum ar trebui din cauza oamenilor, nu din pricina unor obstacole legislative".
Viceprimarul Orban anunţa încă din primavara anului trecut că patrimoniul municipalităţii va putea fi cunoscut până la sfârşitul lui 2005.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite