Inspectorii Primăriei sectorului 4 controlează barurile și restaurantele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste o sută de unități au fost verificate pentru prevenirea accidentelor de muncă.

În ultima lună, între orele 8.00 și 16.30, inspectorii Serviciului Control Comercial au verificat 82 de magazine, 12 restaurante şi 4 baruri, situate în zonele Constantin Brâncoveanu, Giurgiului, Olteniţei şi Berceni.

Angajații au aplicat 28 de amenzi, în valore de 24.000 lei, pentru lipsa acordului de funcţionare în cazul unităţilor de alimentaţie publică, comerț cu produse din sectorul alimentar, fără personal calificat, depozitarea sau expunerea de mărfuri în afara spaţiului comercial, cât şi pentru comercializarea produselor alimentare cu termenul de valabilitate expirat.

Inspectorii au continuat verificările şi după orele 22.00, pentru depistarea agenţilor economici care nu respectă programul de lucru, prevăzut în acordul de funcţionare.

Reprezentanții Primăriei Sectorului 4 au precizat că pentru astfel de abateri, dar şi pentru că nu au fost în măsură să prezinte certificatele de vânzător ale angajaţilor, proprietarii a două restaurante, un bar şi 13 magazine, situate pe străzile Alunişului, Şoldanului, Lamoteşti, precum şi pe Calea Văcăreşti şi Splaiul Unirii au fost sancţionaţi cu amenzi totalizând 4.000 lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite