Înmormântarea sopranei sinucigaşe, spectacol fără audienţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artista Roxana Briban (39 de ani) a fost condusă azi-dimineaţă de familie şi de foştii colegi pe ultimul drum după ce trupul ei neînsufleţit a fost depus  la capela Herăstrău, acolo unde fanii şi-au putut lua adio de la ea.

Vocea puternică şi melodramatrică a acesteia a răsunat dintr-un casetofon purtat de un fost coleg pe tot parcursul drumului până la cimitirul Herăstrău, acolo unde a fost îngropată. Soţul sopranei, Alexandru Briban, a stat tot drumul în capul cortegiului, unde şi-a plâns soţia necontenit. Alături de el au stat tatăl acestuia şi sora artistei, care a ţinut în braţe tot timpul un tablou cu Roxana.

Locaţia, un obstacol în calea fanilor

În mod suprinzător, nu a fost foarte multă lume prezentă la ceremonie, doar câţiva apropiaţi şi colegi de-ai ei. În opinia unora, acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că sicriul nu a fost depus la Opera Naţională, un punct de reper mai vizibil pentru toată lumea. „Am sunat în trei locuri până am aflat unde o va înmormânta şi când am aflat locul  nici nu ştiam cum să ajung. Sunt convinsă că mulţi au renunţat să vină pentru că nu ştiau unde se află această capelă şi nici cimitirul”, ne-a spus doamna Irina Stănoiu, una dintre fanele artistei.

Soţul sopranei a refuzat însă oferta Operei Naţionale, care a anunţat ieri că pune la dispoziţie, între orele 12.00 - 16.30, spaţiul foaierului instituţiei pentru a fi depus sicriul. „Sub nicio formă nu ne interesează să depunem sicriul la Operă. Directorul Operei a distrus-o şi ea l-a urât. Trebuia să-i dea spectacole, nu un loc în foaier”, declara ieri bărbatul îndoliat.

Roxana Briban s-a sinucis vineri, folosindu-se de trei metode pentru a fi sigură că nu există cale de întoarcere: a luat pastile, şi-a tăiat venele şi apoi s-a asfixiat.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite