Inel de logodnă ca al lui Kate Middleton, licitat la Bucureşti. Vezi AICI cât costă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce, în noiembrie 2010, prinţul William şi iubita sa Kate au prezentat lumii întregi inelul de logodnă, cu safir albastru şi înconjurat cu diamante, bijutierii din lumea întreagă au primit solicitări de a realiza copii după acest model. Un astfel de inel din argint a fost scos la licitaţie, ieri, şi pe site-ul okazii.ro.

Vânzătorul, care are pseudonimul leadinghorse, a postat anunţul de vânzare ieri. El îşi prezintă produsul astfel: “inel argint rodinat kate middleton style”. Deocamdată, inelul de logodnă a fost vizualizat de 66 de ori, însă a stârnit curiozitatea cumpărătorilor.

Licitaţia ajunsese, în această dimineaţă, la 25 de euro, însă preţul final va fi stabili peste 14 zile, atunci când vânzătorul a decis să se încheie licitaţia. Cine se grăbeşte şi vrea să aibă inelul mai repede, însă, poate plăti direct 80 de euro.

Vizionări: la metrou Grigorescu

Unul dintre cei interesaţi de acest inel, Andrei Ţigănilă, i-a lăsat un mesaj vânzătorului în care îl întreba unde poate vedea inelul, iar acesta i-a răspuns promt: “la metrou grigorescu”.

Potrivit anunţului postat, livrarea este gratuită, inelul urmând să fie predat direct cumpărătorului, dacă e în Bucureşti, sau trimis prin poştă contra unei taxe de 20 de lei. Plata se face la predare sau ramburs.

Pe internet, pe site-urile din străinătate, se vând însă şi copii mai ieftine, făcute în China, ale inelului original, care are o valoare estimată la 30.000 de lire sterline (aproape 50.000 de dolari), la preţuri cuprinse între 3 yuani (45 de cenţi) şi 50 de yuani (7,5 dolari).

Urmăriţi aici imagini LIVE de la eveniment comentate de specialişti şi vipuri din studioul "Adevarul"

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite