Bucureşti: Miss Vaca la IndAgra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Expoziţia internaţională de echipamente şi produse din domeniul agriculturii şi zootehniei IndAgra Farm începe mâine, la Pavilionul Expoziţional Romexpo

Evenimentul a ajuns deja la a 14-a ediţie şi va dura până pe 18 octombrie. Din 1996 până în prezent, târgul s-a dezvoltat de la un an la altul, luând chiar o amploare internaţională.

Anul trecut, au fost 537 de firme participante din 23 de ţări şi 29.000 de vizitatori interesaţi de produsele din domeniul agriculturii.

Miss Vaca 2009
Ca în fiecare an, şi la această ediţie a târgului se va organiza concursul pentru cea mai frumoasă vacă, respectiv pentru cel mai frumos taur. Câştigătorii de anul trecut au fost Smaranda, din judeţul Alba, şi Ţiganu Lucios, de la o firmă din Piatra Neamţ.

Concursul se va desfăşura sâmbătă când vor fi organizate şi demonstraţii hipice.

Vizitatorii au parte şi de concursuri organizate pentru ei. Premiul Vizitatorului constă în diverse pachete tehnologice (seminţe, îngrăşăminte chimice, pesticide) oferite de importante firme de profil.

Primul premiu va fi în valoare de 1.000 de lei, premiul al doilea în valoare de 700 de lei, iar participantul care se va clasa pe cel de-al treilea loc va avea parte de un premiu echivalent a 500 de lei.

Premiul Special constă într-o moară monofazică, denumită şi Moara Gospodarului, care costă 2.500 de lei.
Înregistrările la concurs se fac la standul 55 din pavilionul 15.

Cea mai mare competiţie pentru agricultori, „Recolte mai bogate cu premii câştigate“, a ajuns în acest an la a doua ediţie.

Super-concursul revine cu premii în valoare de peste 10.000 de lei. Cel mai norocos agricultor va pleca acasă cu un motocultor în valoare de 8.000 de lei. Alţi agricultori vor câştiga saci cu seminţe, garduri electrice, butaşi de viţă-de-vie şi multe alte premii.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite