Începe perioada reducerilor la produsele de sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Sectorului 2 va primi din 15 iulie notificări pentru soldări, de la comercianţii care-şi desfăşoară activitatea pe raza sectorului şi care vor să facă reduceri de preţuri la produsele de sezon.

Potrivit Ordonanţei de Guvern nr. 99/2000, orice magazin poate face reduceri de preţuri doar la mărfurile nealimentare, în intervalul 1 august – 31 octombrie după ce, cu 15 zile înainte de începerea soldării, a notificat la primăria de sector de care aparţine.

Agenţii economici interesaţi să realizeze reduceri de preţuri conform procedurilor legale sunt aşteptaţi la Primăria Sectorului 2 (str. Chiristigiilor nr. 11-13), Centrul de Relaţii cu Publicul, ghişeul nr. 5; program de lucru cu publicul: luni şi miercuri – între orele 8.30 şi 14.00, joi – 13.30-18.30.

Pe baza formularului depus la Primăria Sectorului 2 şi completat cu principalele date de identificare, se poate proceda la reducerile de preţuri.

Agenţii economici care desfăşoară reduceri de preţuri fără avizul primăriei, riscă amenzi cuprinse între 200 şi 1.000 de lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite