Încep audierile în cazul morţii deputatei Liana Dumitrescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Criminaliştii de la Parchetul General au început astăzi audierile pentru a lămuri suspiciunile legate de moartea deputatei Liana Dumitrescu. Au fost trimise peste 10 citaţii medicilor şi membrilor familiei, anunţă realitatea.net.

Liana Dumitrescu a decedat în urma unei tromboze extinse a sinusurilor nervoase cerebrale joi dimineaţă la Spitalul de Urgenţă "Elias", din Bucureşti minute, însă fără reluarea activităţii cardiace.nefiind vorba de o moarte violentă, dar investigaţiile continuă printr-o amplă serie de analize de laborator, conform directorului general al INML "Mina Minovici", Dan Dermengiu.

Potrivit lui Dermengiu, citat de realitata.net, la autopsie nu s-a găsit niciun indiciu care să pună în evidenţă o disfuncţie a vreunui organ şi pe care legiştii să o asocieze cu tromboză cerebrală extinsă.

În prezent, medicii legişti caută posibili factori de risc asociaţi care ar fi putut genera această suferinţă. Potrivit neurologilor, printre posibile cauze de risc ale trombozei ar putea fi factorii de risc asociaţi utilizarea anticoncepţionalelor, o suferinţă oncologică sau o anomalie a glandelor endocrine.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite