Incendiu puternic în Voluntari: Zece oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce patru case au luat foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nouă echipaje de pompieri au fost trimise la fața locului și intervin pentru stingerea incendiului.

UPDATE ORA 17.40 Purtătorul de cuvânt al ISU Ilfov, lt. Simion Petruș a declarat că pompierii au reușit stingerea incendiului. Patru case și anexele gospodărești au luat foc din cauze deocamdată necunoscute. El a mai declarat că în total zece persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Un bărbat a suferit arsuri și a fost transportat la spital, doi tineri de 31 și 32 de ani s-au intoxicat cu fum, iar alte șapte persoane, șase femei și un bărbat cu vârste cuprinse între 34 și 61 de ani au suferit atacuri de panică.

UPDATE ORA 17.30 Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ilfov, lt. Simion Petruș a declarat că trei persoane au avut nevoie de îngrijirI medicale. „O persoană a suferit un atac de panică, iar o alta s-a intoxicat cu fum, dar ambii au refuzat transportarea la spital. O a treia persoană a suferit arsuri în zona picioarelor și a fost transportată la spitalul de arși din Capitală“, a declarat reprezentantul ISU Ilfov. Medicii de la fața locului au acordat primul-ajutor și altor persoane care s-au simțit rău.

UPDATE ORA 17.20 Flăcările au cuprins patru case din centrul localității Voluntari. Potrivit pompierilor, ard și anexele din gospodării, respectiv două magazii cu lemne, dar și mai multe stive de bușteni. Pompierii nu au stabilit deocamdată cauzele incendiului.

UPDATE 17.10 Nouă autospeciale au fost trimise să intervină la stingerea incendiului. la fața locului a mai ajuns un echipaj SMURD, dar și alte echipaje medicale și de la Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov.

Pompierii au fost anunțați, astăzi, în jurul orei 15.00, prin dispeceratul 112 despre izbucnirea incendiului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite