Incendiu puternic în Capitală, la fostele uzine Faur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu a izbucnit la fostele uzine Faur. Mai muli angajaţi au fost blocaţi la etajul doi al uneia dintre clădiri. Potrivit Realitatea TV, pompierii au juns la faţa locului.

UPDATE 14.25 Incendiul izbucnit a fost stins după aproximativ o oră, iar cele patru persoane rămase în imobil au fost scoase, acestea nefiind rănite.

Primele informaţii arată că mai multe persoane au fost blocate la etajul al doilea, din cauza fumului, între timp fiind eliberaţi de pompieri. ISUMB a trimis o autospecială şi pentru a-i putea evacua pe aceştia.

"Incendiul se manifestă la parterul unei clădiri cu trei nivele. Cel puţin patru autospeciale se află acum la faţa locului", a declarat Vasile Daniel, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti. 

Potrivit acestuia nu mai există pericol de extindere al incendiului, numai o hală de depozitare fiind afectată. Focul este aproape stins. "Un spaţiu de depozitare cu computere şi telefoane fixe a luat foc. Focul arde la parter, iar persoanele aflate în partea superioară a clădirii au fost evacuate. Mai există însă persoane pe terasă care vor fi, de asemenea, evacute în scurt timp", a mai adăugat Vasile. 

De asemenea, alte persoane s-au autoevacuat. Cu toate astea însă, pericolul nu a fost încă suprimat şi asta pentru că focul s-a mai extins şi la un alt depozit din imediata apropiere. Aici sunt depozitate deşeuri de hârtie.

"Nu se cunosc deocamdată cauzele izbucnirii incendiului, dar imediat cum va fi stins se vor face cercetări în această privinţă", conchide Daniel Vasile. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite