Incendiu în Chitila: O persoană a fost rănită după ce o casă a luat foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe echipe de intervenţie au fost trimise la faţa locului şi intervin la stingerea incendiului izbucnit la o casă din localitateal ilfoveană Chitila.

UPDATE În urma incendiului la o casă din Chitila, un bărbat de 57 de ani a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă, Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti. „Victima a suferit arsuri de gradele 1 şi 2 pe 10% din suprafaţa corpului“, a declarat locotenent Simion Petruş de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov.

El a adăugat că din primele investigaţii incendiul a izbucnit de la un burlan de fum neprotejat. Echipele de intervenţie au fost solicitate la ora 6.32 şi au reuşit stingerea flăcărilor în jurul orei 9.45. Şase autospeciale au intervenit la casa care a luat foc şi care a fost distrusă în totalitate în urma incendiului. Pompierii au reuşit să oprească extinderea incendiului spre locuinţele învecinate.

O persoană a fost rănită după ce o casă a fost cuprinsă de flăcări în Chitila.

Patru maşini de pompieri de la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti au fost trimise în localitatea Chitila unde a izbucnit un incendiu. La intervenţie a mai fost adusă o automacara, dar şi alte două autospeciale de la unitatea din Buftea pentru a sprijini operaţiunea de stingere a incendiului.

La faţa locului se afă şi două ambulanţe dintre care una este dotată cu aparatură de terapie intensivă pentru a acorda îngrijiri medicale victimei. Pompierii urmează să stabilescă de la ce anume a izbucnit incendiul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite