Incendiu de vegetaţie pe Autostrada Bucureşti-Piteşti la kilometrul 29

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu jumătate de oră, în jurul orei 15.30, un incendiu puternic de vegetaţie a izbucnit în dreptul kilometrului 29. Poliţia rutieră a oprit circuţia temporar pe sensul de mers către Piteşti din cauza fumului. Incendiul a fost stins după aproximativ jumătate de oră.  

UPDATE 16.20: Potrivit comisarului Paul Ulieru de la Info Trafic, incendiul a fost stins după aproximativ jumătate de oră, adică în jurul orei 16.00. „Mai sunt acum câţiva pompieri la locul incidentului, dar totul este sub control acum. Traficul nu a fost oprit mai mult de zece minute“.

„În această perioadă a anului, deseori sunt semnalate astfel de incendii. În majoritatea cazurilor, aprinderea miriştilor se face intenţionat de către agricultori, dar sunt şi situaţii în care focurile aprinse în gospodăriile cetăţenilor scapă de sub control, mai ales din cauza vântului puternic, extinzându-se“, susţin reprezentanţii Info Trafic, într-un comunicat trimis pe adresa redacţiei.

În acelaşi comunicat este menţionat că „cetăţenii care aprind vegetaţia uscată riscă să fie sancţionaţi contravenţional“.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite