Bucureşti: Incendiu simulat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti a organizat azi un exerciţiu de stingere a unui incendiu la Bucharest Tower Center, o clădire cu 25 de etaje şi cu o înălţime de 103 metri.

La exerciţiu au participat 100 de pompieri bucureşteni, 12 autospeciale cu apă şi spumă, două autoscări mecanice pentru lucru şi salvare la înălţime, trei ambulanţe SMURD, un spital mobil, o autospecială tip transport victime multiple şi un echipaj de pompieri salvatori la înălţime.

Au mai participat la simulare Serviciul de Ambulanţă Bucureşti, poliţişti şi jandarmi, precum şi seviciile care asigură utilităţile publice - Electrica, Distrigaz, Apa Nova.

Prin aceste aplicaţii se urmăreşte evaluarea posibilităţilor de acţiune ale forţelor implicate în funcţie de resursele tehnico-materiale existente, verificarea modului de funcţionare a sistemului de alimentare cu apă (hidranţi exteriori, interiori, instalaţii de stingere etc.), precum şi verificarea posibilităţilor de acces la obiectiv şi în interiorul acestuia.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite