Incendiu la complexul studenţesc din Tei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sala de Conferinţe a Complexului Cultural Studenţesc din Tei a fost cuprinsă de flăcări, ieri dimineaţă. A fost distrusă o suprafaţă de circa 1.500 metri pătraţi, iar acoperişul şi

Sala de Conferinţe a Complexului Cultural Studenţesc din Tei a fost cuprinsă de flăcări, ieri dimineaţă. A fost distrusă o suprafaţă de circa 1.500 metri pătraţi, iar acoperişul şi instalaţia electrică sunt şi ele distruse aproape în întregime.
Cauza acestui incendiu, conform directorului Complexului, o constituie "un scurtcircuit, produs în pod, în timp ce electricianul lucra la instalaţia electrică a sălii de conferinţe. Această parte a clădirii este în renovare, nu era mobilier sau aparatură. Era doar proaspăt vopsită, iar acum urma să facem instalaţia electrică", spunea Ion Stoica, directorul Complexului. Pagubele nu au fost încă evaluate, dar în clădirea afectată s-a investit în jur de 1 miliard de lei vechi. Angajaţii complexului par să nu ştie nimic. Aceştia susţin că au văzut focul foarte târziu, când cineva a venit şi a cerut un stingător. Incendiul a izbucnit în jurul orei 08.30, conform celor spuse de angajaţi, dar pompierii au fost anunţaţi abia după 20 de minute, adică la 08.50. "Focul a fost stins după o oră şi jumătate, la această acţiune participând pompieri cu 10 autospeciale cu apă şi spumă şi două descarcerări", a declarat col. Marian Bălan, şeful Biroului de Prevenire a Incendiilor şi Protecţie Civilă al Sectorului 2.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite