UPDATE Incendiul de la Stadionul Dinamo a fost stins

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi oameni au fost evacuaţi după ce un incendiu puternic a izbucnit luni după-amiaza în clădirea administrativă a Stadionului Dinamo, aflat în Şoseaua Ştefan cel Mare din Bucureşti. La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri.

UPDATE Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti au declarat pentru Mediafax că incendiul a cuprins mobilierul aflat într-o cameră de la etajul doi al clădirii aflate la intrarea în complexul sportiv Dinamo, din Şoseaua Ştefen cel Mare.

Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale cu apă şi spumă, două autoscări, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor.

Incendiul a fost stins în aproximativ 15 minute şi nu au fost victime.

Incendiul a izbucnit la etajul doi al clădirii care se află la intrarea în complexul sportiv. Se pare că focul a cuprins garsoniera unuia dintre sportivii clubului Dinamo care sunt cazaţi în această clădire.

Cele cinci echipaje ale ISU Bucureşti au ajuns la stadion cu întârziere, relatează România TV. Au fost mobilizate la faţa locului şi echipaje SMURD şi de descarcerare.

Din primele informaţii rezultă că nu sunt persoane rănite.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite