"Încălzirea este foarte scumpă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Ilie are 52 de ani, locuieşte în sectorul 5 al Capitalei şi spune că este speriată de costurile pe care le va aduce după sine încălzirea centralizată din Bucureşti în această iarnă.

Elena Ilie are 52 de ani, locuieşte în sectorul 5 al Capitalei şi spune că este speriată de costurile pe care le va aduce după sine încălzirea centralizată din Bucureşti în această iarnă. Mai mult, în opinia ei, bătrânii vor avea cel mai mult de suferit, mulţi dintre ei fiind nevoiţi să aleagă între a-şi plăti întreţinerea şi a avea ce pune pe masă.
"Încălzirea în apartamente este dezastru şi anul acesta, la fel ca şi în anii trecuţi. Poate chiar mai rău decât anii trecuţi. Mă gândesc mai ales la oamenii în vârstă, cu pensii mici. Încălzirea este foarte scumpă şi bătrânii nu mai rămân nici cu bani de mâncare după ce-şi plătesc întreţinerea. Ceea ce este cel mai rău este că RADET-ul nu face nimic pentru a îmbunătăţi situaţia din Bucureşti. După ce că e atât de scumpă încălzirea, mai există şi pierderi. Se pierde şi pe coloană, la ultimele etaje, caloriferele sunt aproape reci. Stau în bloc cu patru etaje şi la etajul meu aproape că nu ajunge deloc căldura. Dar de plătit, trebuie să plătim. Ce să mai spun despre ce simt cei din blocuri cu 10 etaje şi care stau sus? Peste tot sunt conductele uzate, sunt sub orice critică, iar de pe vremea comunismului nu s-au mai făcut niciun fel de lucrări de reabilitare, deşi se încasează o mulţime de bani", spune Elena Ilie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite