Bucureşti: În sectorul 4 unele şcoli sunt adevărate şantiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă la începutul anului şcolar primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat că şase şcoli din sectorul 4 din Bucureşti vor fi gata „la cheie”, în urma lucrărilor de reabilitare realizate prin programul Băncii Europene de Investiţii (BEI), acest lucru nu s-a întâmplat.

CITEŞTE ŞI: Timişoara: Profesorii primesc note de la părinţii elevilor şi riscă să fie daţi afară dacă notele sunt mici

La toate aceste instituţii de învăţământ mai sunt de făcut finisări, iar la altele încă se mai lucrează. Astfel, nici acum, elevii nu pot beneficia de condiţii perfecte de desfăşurare a orelor la şcolile 110, 113, 119, 129, 165 şi 308, unde se lucrează încă de anul trecut.

La Şcoala 119 „Vasile Voiculescu” sala de educaţie fizică şi sport  şi anexa acesteia nu sunt terminate iar lucrările par întârziate, chiar dacă elevii au început cursurile în condiţii normale.

La Şcoala 165 orele de educaţie fizică se fac afară, acelaşi lucru întâmplându-se şi la Şcoala 129 „Elena Farago”. Nici la şcoala 308 nu s-au înregistrat progrese cu sala de educaţie fizică şi sport.

Tot în această vară au mai intrat în programul BEI alte şcoli din sectorul 4, 190 şi 97. În aceste instituţii de învăţământ orele de curs se desfăşoară în trei schimburi, astfel că elevii ies de la ore seara, după ora 19.00.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite