UPDATE Scandal cu împuşcături între membrii clanului Sportivilor şi agenţii BGS

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi membri ai Clanului Sportivilor s-au răfuit, azi-noapte, cu agenţii BGS în faţa restaurantului Calabria din cartierul Berceni.

Scandalul a pornit în jurul orei 23.00, în momentul în care doi membri ai clanului au început să se certe cu chelnerii de la o altă terasă din zonă, L’Incontro. Acolo căutau, de fapt, informaţii despre Calabria, localul deţinut de controversatul om de afaceri Nicu Grasu’.

Ospătarii au chemat BGS-ul
După ce au fost ameninţaţi, ospătarii s-au speriat şi au apăsat butonul de panică. În câteva minute, doi agenţi de la firma de pază BGS au venit la faţa locului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al firmei, Antoniu Ungureanu, ei au fost înjuraţi şi scuipaţi de către interlopi. Agenţii au ieşit afară pentru a chema întăriri, iar scandalagiii au mers după ei.

Între timp au ajuns alţi doi agenţi BGS la faţa locului, dar şi patru membri ai Clanului Sportivilor: unul înarmat cu o sabie şi alţi doi cu câte un pistol cu bile.

Bodyguarzi împuşcaţi
În momentul în care au văzut că paznicii i-au pus la pământ pe prietenii lor, mafioţii au început să tragă în ei. Doi dintre agenţii BGS au fost răniţi: unul în gât, iar celălalt în piept. Ei au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul “Bagdasar-Arseni”, iar acum starea lor este stabilă.

Conflictul a continuat câteva ore mai târziu, în jurul orei 5.00. Atunci, membrii Clanului Sportivilor s-au întors la Calabria. Potrivit unor martori, de data aceasta, se pare că l-au găsit pe Nicu Grasu’. A urmat o bătaie în toată regula, atât în local, cât şi pe trotuarul din faţă, iar proprietarul restaurantului a fost transportat la spital.

Azi-dimineaţă încă erau urme de sânge pe o distanţă de aproximativ 150 de metri.

Vom reveni cu amănunte!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite