UPDATE Împuşcături în Bucureşti: doi oameni au fost răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi oameni au fost răniţi sâmbătă seara în Bucureşti, în urma unui conflict armat. Se pare că este vorba despre un conflict care a degenerat, potrivit RTV.

UPDATE 21.55 Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache, una dintre persoanele rănite a fost internată la Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar Arseni, în timp ce a doua a refuzat spitalizarea.

Un conflict între mai multe persoane de etnie romă a degenerat sâmbătă, astfel că la ora 20.30 serviciile de intervenţie au fost chemate pentru a calma scandalul care s-a soldat cu răniţi, împuşcaţi cu pistol cu bile de cauciuc.

Conflictul a adunat aproximativ o sută de persoane în zonă, iar reprezentanţii autorităţilor au percheziţionat mai multe dintre acestea. Asupra uneia au fost găsite o sabie şi un cuţit, astfel că a fost dusă la poliţie, pentru a i se întocmi dosar pentru port ilegal de armă albă.

Informaţia iniţială arăta că trei oameni ar fi fost răniţi.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Opriţa, a declarat că unul dintre răniţi avea o plagă împuşcată la nivelul coapsei, nefiind într-o stare care să îi pună în pericol viaţa şi a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arsenie. Celălalt avea o plagă uşoară şi a refuzat internarea. Medicii SMURD au preluat victimele din stradă, după un scandal petrecut în sectorul 5 al Capitalei. Opriţă a nu putut oferi amănunte despre motivele conflictului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite